Kursi un bērnu pieskatīšanas istaba

foto decidealready.blogspot.com
foto decidealready.blogspot.com

Jau kopš 31. maija Biedrības „Latvijas Sarkanais Krusts” struktūrvienība „Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne” Rēzeknē uzsāka Eiropas Trešo valstu valstspiederīgo integrācijas fonda projekta „Iepazīsties, tā ir mūsu Latvija un mēs lepojamies ar tās valodu un kultūru!” projekta realizāciju.

Ir nokomplektētas divas bezmaksas latviešu valodas un kultūrorientācijas grupas – viena ar priekšzināšanām latviešu valodā un otra – iesācējiem. Īpašs uzsvars tiek likts uz runas prasmju attīstību un izpratnes veicināšanu par Latvijas kultūru. Kursa laikā dalībnieki bezmaksas apgūst ne tikai latviešu valodu, bet 26. jūnijā piedalīsies ekskursijā pa Latgali, Līgo dienas svinībās, apmeklēs muzeju, kopā gatavos Latvijas nacionālos ēdienus, mācīsies tautu dejas un ar daudz dažādu citu aktivitāšu palīdzību uzzinās vairāk par Latviju.

Kursu laikā darbojas bērnu pieskatīšanas istaba, kas tika izveidota tieši realizējot šo projektu. Istabu apmeklē trešo valstu valstspiederīgo bērni, lai vecāki brīvi var piedalīties nodarbības, gan arī bērni no Latvijā dzīvojošām ģimenēm. Svinīga bērnu pieskatīšanas istabas atklāšana notiks 20. maijā plkst. 17.00. Istaba ir aprīkota ar ērtiem atpūtas krēsliem, paklāju, izglītojošām grāmatām, spēlēm, konstruktoriem, krāsu zīmuļiem u.c. nepieciešamām precēm, lai bērni varētu lietderīgi un jautri pavadīt laiku. Kursu nodarbības notiek un bērnu istaba atrodas Raiņa ielā 29 (blakus parkam).

Pieteikties latviešu valodas un kultūrorientācijas kursiem vēl var pa tālr. 64605681 vai 29173765 (darba laikā).

18.06.2012 , 15:15

rezekne.lv


Написать комментарий