«Lokomotīve» uzvar un brīnumaini tiek četriniekā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Polijas 1. spīdveja līgas sezona ar sacīkstēm pret Ostruvas spīdvejistiem Daugavpils "Lokomotīvei" nebeigsies, jo pēdējā kārtā izdevās nodrošināt vietu labāko četriniekā. Ostruvieši tika pārspēti ar 56:34.

Ja vēl pāris kārtas pirms pirmā sezonas posma noslēguma likās, ka "Lokomotīvei" izredžu tikt četriniekā vairs nav praktiski nekādu, pirms vakardienas cīņas situācija izskatījās daudzsološāk. Savā trekā bija jāuzvar "Ostrovia" ar vismaz četriem punktiem, kā arī jācer, ka Lodzas "Orzel" nespēs pārliecinoši pārspēt Gņezno "Start".

Daugavpilieši ar savu uzdevumu galā tika viegli, kaut gan cīņa vairākos braucienos bija ļoti sīksta. Sanākušajiem līdzjutējiem īpaši atmiņā paliks otrais brauciens, kurā smagu kritienu piedzīvoja polis Ronijs Jamrožijs. Viņš nekavējoties tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam konstatēts gurna kaula lūzums. Šajā braucienā cieta arī Jevgēņijs Karavackis, kuram gan lūzumi netika konstatēti.

Ar katru braucienu "Loko" savu pārsvaru palielināja, beigās uzvarot ar 56:34. Lielisks mūsu rindās bija Andžejs Ļebedevs, kuram 14+1 punkts, kas ir arī maksimāli iespējamais. Stabili nobrauca Kjasts Podžuks (12+1), Mikaels Makss (11+1), savukārt patīkami pārsteidza Vjačeslavs Giruckis - 8+2 punkti. Tikpat arī Romānam Považnijam, bet Ivanam Pļešakovam 3+1.

Pēc kāda laika tika sagaidīta patīkama ziņa arī no Lodzas. Mājinieki "Start" pieveica, bet tikai ar divu punktu handikapu, tādējādi turnīra tabulā par vienu punktu piekāpjoties daugavpiliešiem!

23.07.2012 , 18:10

sportacentrs.com



Написать комментарий