Iepazīstoties ar situāciju, V.Azarevičs uzdeva nomainīt pusgadsimtu vecas bērnu gultiņas Daugavpils bērnudārzos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, 26.jūlijā Daugavpils domes sēdē tika apstiprināti budžeta grozījumi. Pamatojoties uz nodokļu iemaksām, radās iespēja palielināt izdevumu daļu, iedalot papildus līdzekļus dažādām pilsētas vajadzībām.

Pietiekami lielu finansējumu tika nolemts iedalīt izglītības jomai. Piešķirtie līdzekļi tiks izmantoti dažādiem pasākumiem, tai skaitā tiks veikti remontdarbi pilsētas bērnudārzos.

Vitālijs Azarevičs apsolīja, ka virkne bērnudārzos tiks veikti jumtu un žogu remontdarbi, daļa iekšējo apdares darbu, kā arī tiks nomainītas vecas mēbeles.

Iepazīstoties ar situāciju uz vietām, vicemērs konstatēja ieplānoto darbu apjomu un paziņoja, ka bērnudārzu infrastruktūras renovācija ir kļuvusi par vienu no pilsētas budžeta grozījumu prioritātēm.

Piemēram, mēbelēm, tai skaitā bērnu gultiņu maiņai, daļa no kurām ir vairāk nekā 50 gadu veca, tika iedalīti 26 tūkstoši latu. V.Azarevičs atzīmēja, ka pamatdarbus tiek plānots izpildīt līdz septembrim, kamēr bērni atrodas tā saucamajā vasaras brīvlaikā. Darbu lielāko daļu tiek plānots paveikt mēneša laikā, bet septembrī-oktobrī tiks veikti sanitāro mezglu, žogu un jumtu remontdarbi.

Pagaidām netiek ziņots, kuros bērnudārzos tiks veikti minētie pamatdarbi.


Написать комментарий