Apšaudē nogalināta Meksikas štata skaistumkaraliene

foto Marija Susana Floresa Gamesa
foto Marija Susana Floresa Gamesa

Karavīru un bruņotas bandas apšaudē gājusi bojā Meksikas štata Sinaloa 2012. gada skaistuma konkursa uzvarētāja Marija Susana Floresa Gamesa, vēsta ārvalstu mediji.

Incidents noticis Sinaloa štata Mokorito pilsētā. 22. gadus vecās meitenes nāves apstākļi vel tiek noskaidroti un ir izvirzītas vairākas notikušā versijas. Viena no tām pieļauj, ka meitene ar savu līgavaini gājusi pa ielu un nejauši iekļuvusi karavīru un bandas apšaudē, kā rezultātā abi gājuši bojā.

Saskaņā ar citu versiju skaistumkaralienes līgavainis pats ir bijis bruņoto noziedznieku grupā un iesaistījies apšaudē ar drošības spēkiem. Te gan ekspertiem rodas jautājums, ko apšaudes vietā darījusi pati Floresa Gamesa.

Varas iestādes ir apsolījušas rūpīgi izmeklēt notikušo.

Šī nav vienīgā Latīņamerikas skaistule, kas pēdējā laikā nokļuvusi kriminālajās ziņās. Novembra sākumā Venecuēlas modeli un titula “Miss Sulijas štats 2008” ieguvēju Gabrielu Aleksandru Fernandesu Okando aizturēja valsts izlūkošanas dienests aizdomās par sakariem ar Kolumbijas narkobaronu Danielu Bareru. Modeli apsūdz noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizēšanā.


Написать комментарий