'Mercedes' oficiāli atklājis atjaunināto E-klasi

publicitātes foto
publicitātes foto

"Mercedes-Benz" publicējis oficiālo informāciju un attēlus ar modernizēto E-klases sedanu un universāli. Plašākai publikai automobilis tiks prezentēts nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks pavasarī.

Viena no būtiskākajām atšķirībā modernizētās "Mercedes-Benz" E-klases dizainā ir priekšējie lukturi, kas turpmāk būs vienā blokā. Tāpat automobilim ir citādi buferi, motora pārsegs un radiatora dekoratīvais režģis divās versijās – standarta un sportiskā veidola (ar tajā integrētu markas emblēmu).

Nedaudz izmainīts arī spēkrata interjers, kur uzstādīts analogais pulkstenis, jauna dizaina stūresrats un centrālā konsole.

"Mercedes-Benz" E-klases pircēju izvēlei tiks piedāvāti 10 dzinēji, kas aprīkoti ar "Start&Stop" sistēmu. Bāzes versija būs "E200" ar divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 184 ZS un 300 Nm. Šādā modifikācijā sedans līdz 100 km/h paātrināsies 7,9 sekundēs, bet universālis – 8,3 sekundēs. Tāpat pieejama arī hibrīda modifikācija ar 204 ZS dīzeļdzinēju un 26 ZS elektromotoru. Jaudīgākajām benzīna un dīzeļa modifikācijām pieejama "4Matic" pilnpiedziņas sistēma.

Iespējamā aprīkojuma sarakstu papildinājušas dažādas jaunas elektroniskās un drošības ierīces.


Написать комментарий