Tūrisma jomā strādājošo uzņēmēju un pašvaldības pārstāvju tikšanās

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

30. janvarī Latgales Kultūrvēstures muzejā pilsētas pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” struktūrvienība „Tūrisma attīstības centrs” organizēja tikšanos ar Rēzeknes tūrisma jomā strādājošajiem uzņēmējiem, lai apspriestu aktuālus jautājumus un meklētu sadarbības iespējas, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Sapulcē uzņēmēji tika iepazīstināti ar jaunizveidoto pašvaldības aģentūru „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, tās struktūru un plānotajām kultūras aktivitātēm šī gada laikā. Apspriežot Rēzeknes 2013.gada lielākos pasākumus, klātesošie apmainījās idejām, kādas atlaides vai īpašus bonusus uzņēmēji varētu piedāvāt pasākumu apmeklētājiem.

Rēzeknes pilsētas Jaunatnes lietu speciāliste Iveta Balčūne uzņēmējus iepazīstināja ar jauniešu nodarbinātības iespējām vasaras brīvlaikā, bet Tūrisma attīstības centra speciālisti aicināja vietējos uzņēmējus aktīvāk izmantot interneta resursus savu uzņēmumu popularizēšanai. 

Izskanēja ierosinājums, ka līdzīgas tikšanās ar uzņēmējiem jārīko regulāri, lai uzņēmēji laicīgi būtu informēti par pilsētas aktualitātēm un viņiem būtu iespēja klātienē izteikt savu viedokli, atklāt savu skatījumu tūrisma attīstības jomā un plānot kopīgas aktivitātes. 

Ja Jūsu uzņēmums ir ieinteresēts sadarboties kultūras un tūrisma jomā, lūdzu, rakstiet vai zvaniet uz Tūrisma attīstības centru (vadītājs Mareks Grišins): e-pasts tacrezekne@gmail.com, tālr. 646 22222.


Написать комментарий