Vētras laikā ASV dzīvību zaudē divi cilvēki

foto: focus.lv
foto: focus.lv

Spēcīgā vētra, kas trešdien plosījās ASV dienvidaustrumos, radīja pamatīgus postījumus, iznīcinot vairākas ēkas un atstājot bez elektrības vairākus tūkstošus iedzīvotāju. Dzīvību zaudēja divi cilvēki, vēl deviņi tika hospitalizēti.

Kāds 51 gadu vecs vīrietis Džordžijas štata Ādersvilas pilsētas iedzīvotājs, gāja bojā, kad krītošs koks uzgāzās viņa mājas jumtam un saspieda viņu brīdī, kad vīrietis gulēja gultā. Otrs nāves gadījums tika konstatēts Tenesijas štata Našvilas pilsētā, kur dzīvību zaudēja vīrietis, kas bija patvēries šķūnī, kuram uzkrita koks.

Vētras radītie postījumi skāra vairākas mājas un rūpnīcu Ādersvilā. Vairāk nekā 60 tukstoši iedzīvotāju palika bez elektrības, Džordžijas štatā apgāztas vismaz 10 automašīnas.

Lai gan vislielākie postījumi skāra Džordžijas un Tenesijas štatu, vēl kāds vīrietis Arkanzasā cieta no zibens spēriena, Kentuki štatā divi cilvēki tika ievainoti, kad viņu māju norāva no tās pamatiem. Misisipi štatā vairākos apgabalos konstatēja elektrības padeves bojājumus, bet Indiānā – ceļus bloķēja atlūzas un norautie elektrības vadi.

Pēc meteorologu sacītā, vētra radusiessilta gaisa masām no Meksikas līča saduroties ar auksta gaisa fronti no rietumu puses.


Написать комментарий