«Guns N’Roses» mūziķis atzīst, ka dzeršanas dēļ viņam pārsprādzis aizkuņģa dziedzeris

foto: grungereport.net
foto: grungereport.net

"Grupu Guns N’Roses" un "Velvet Revolver" dibinātājs, basģitārists Dafs Makegens atzinis, ka savas karjeras ziedu laikos sirdzis ar alkoholismu un tādēļ nonācis slimnīcā, raksta "diena.lv".

"Mans aizkuņģa dziedzeris palielinājās līdz amerikāņu futbola bumbas apmēriem. Tas nav liels orgāns, bet manējais palielinājās un pārsprāga," savas veselības problēmas televīzijas BBC raidījumā Hardtalk atklāja D.Makegens. Mūziķa labākais draugs kopš bērnības laikiem atradis Dafu guļam gultā, mūziķis ticis nogādāts slimnīcā, taču, neraugoties uz spēcīgu pretsāpju zāļu lietošanu, viņu mocījušas lielas sāpes.

Mūziķis atzina, ka šādas veselības problēmas viņu piemeklējušas dzeršanas dēļ. Tolaik viņš dzēris vismaz 10 vīna pudeles dienā. "Laikā, kad mēģināju atmest, es nomainīju vairāk kā galonu šnabja (3,75 litrus) dienā pret vīnu," stāstīja mūziķis. "Divi trīs gadi bija ļoti brutāli," savu dzeršanu, kad viņam bija tikai 30 gadu, raksturoja mūziķis.

D.Makegens arī atzina, ka jau kopš pusaudža laikiem viņu vajājušas panikas lēkmes. "Jo vairāk es dzēru, jo vairāk lietoju narkotikas, jo tuvāk nonācu vajprātam. Es zināju, ka kaut kas neizturēs," intervijā BBC sacīja mūziķis."Man, par laimi, neizturēja aizkuņģa dziedzeris, citādāk es varbūt būtu noslīcis savos vēmekļos," sacīja D.Makegens, kurš slimnīcā pavadīju pāris nedēļu, un viņam esot bijis pietiekami daudz laika, lai izvērtētu savu dzīvi

Mūziķis stāstīja, ka nolēmis atmest alkohola lietošanu ne tikai savas veselības, bet arī slimās mātes dēļ.

Tagad Makegens esot aizrāvies ar braukšanu ar velosipēdu un veselīgu dzīveveidu. Viņš atklājis, ka, lai gan būdams miljonārs, neko nesaprot no finansēm, tāpēc nolēmis iestāties augstskolā. Šobrīd mūziķim pieder pašam sava finanšu kompānija un viņš regulāri publicē rakstus par finansēm izdevumā Playboy.


Написать комментарий