Kārļa Skrastiņa atraitni vaino slepkavības draudos

foto: diena.lv
foto: diena.lv

Ar kārtējo atklāsmi nākusi klajā modele un aktrise Aija Tērauda, kura jau 15 gadus dzīvo Amerikā un pie mums būtībā pazīstama tikai tāpēc, ka ir aviokata-strofā bojāgājušā hokejista Kārļa Skrastiņa bijusī draudzene.

Viņa ar Kārli kopā nodzīvoja desmit gadus. Atklāsme ir sensacionāla – Zane Skrastiņa esot vēlējusies viņu nošaut.

Draudēja nošaut

Modeles Aijas Tēraudas intervija žurnālā «Ieva» ir gana interesanta, lai arī ļoti daudz kas no viņas teiktā iepriekš jau ir dzirdēts. Par attiecībām ar mūsu Dzelzs Vīra Kārļa Skrastiņa atraitni viņai jau nu pilnīgi noteikti ir kas sakāms: «Todien, dienu pirms bērēm, viņa [Zane] man piezvanīja un draudēja nošaut, ja ieradīšos bērēs. Draugi jau viņai bija pateikuši, ka esmu ielidojusi Rīgā. Piezvanīju Kārļa brālim Atim un teicu: es neiešu! Pie Kārļa mammas jau biju paciemojusies. Atis teica: «Aija, liecies mierā, visa Rīga nāks atvadīties, un arī tu vari nākt!» Beigu beigās piekritu, bet izdarīju kā Amerikā – aizgāju uz policiju un pateicu, ka šī sieviete mani grib nošaut. Policija pēc tam bija zvanījusi Zanei un informējusi par manu iesniegumu. Viņa sākusi atvainoties, ka nemaz tā neesot domājusi.»

Sieviešu krustcelēs

Patiesībā jau sen ir skaidrs viens – Kārlis Skrastiņš bija ģeniāls hokejists, taču sievietēs viņš neorientējās: Aija Tērauda un Zane Skrastiņa savā starpās plēsās, abas bija no to sugas, par kurām veči parasti saka «ka tikai tev tāda netrāpās». Par abu kašķi runāts ne reizi vien. «No «Arēnas Rīga» mani vienkārši izveda ārā Zanes apsargi,» tā par atvadu pasākumu no Kārļa Skrastiņa «Arēnā Rīga» stāsta Tērauda. «No Amerikas biju atlidojusi kopā ar Kārļa draugu Normundu. Viņš teica: klausies, ja tevi met ārā, es eju prom. Zane daudzus Kārļa vecos draugus pat neielaida iekšā. Tik nesmuki, pretīgi! Kad pie manis pienāca apsardze, lai izvadītu ārā, pajautāju, kāpēc viņi uz mani ir tik ļoti nikni. Bet viņi atbildēja, ka apsardzei jābūt niknai... Todien pamanīju vēl ko. Abi Kārļa brālēni pienāca pie manis aprunāties, un tieši tobrīd netālu atradās Zane ar savu draudzeni. Brālēni man pajautāja: Aija, kura no viņām ir Kārļa sieva? Man kļuva skumji, jo viņi pat nebija pazīstami...»

Izspēlējusi bērna kārti

Izrādās, ka Tērauda ar slaveno hokejistu izšķīrusies Zanes blefa (vai patiesības) dēļ. «Zini, kā mēs ar Kārli izšķīrāmies? Viņa Kārlim paziņoja, ka ir no viņa stāvoklī. Mēs tobrīd vēl bijām kopā. Parasti vasarā braucām uz Latviju, un 2003. gadā šo divu triju mēnešu laikā viņa Kārlim sāka uzmākties, bet, kad pārbraucām uz Denveru, visu laiku zvanījās. Kad 2003. gada pašās beigās izšķīrāmies un es aizbraucu uz Ņujorku pie māsas, pēc kāda laika Kārlis sāka zvanīties: Aija, Aija, kur tu esi? Un pateica: «Zini, viņa palika stāvoklī. Nejauši. Ko lai es daru?» Kārlis sāka dzert un, kad piedzērās, zvanīja man. Norunājām – viņš savu izvēli ir izdarījis,» tā Aija.


Написать комментарий