Daugavpils novada dome izsludinājusi jauniešu brīvā laika organizēšanas projektu konkursu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada dome izsludinājusi jauniešu brīvā laika organizēšanas projektu konkursu ar mērķi atbalstīt jauniešu brīvā laika organizēšanu un neformālās izglītības nometņu norisi Daugavpils novadā.

Projekta iesniegšanas termiņš ir līdz 2013.gada 19.aprīlim, oriģinālus iesniedzot Daugavpils novada domē Izglītības pārvaldes vadītājai (Rīgas ielā 2, 37.kab.).

Projektā var piedalīties pašvaldības iestādes, nevalstiskās organizācijas, kas reģistrētas LR Uzņēmumu reģistrā un darbojas Daugavpils novada teritorijā.

Jāatzīmē, ka projektu konkursā tiks atbalstītas aktivitātes, kas nodrošinās jauniešu lietderīgā brīvā laika pavadīšanu, tiks īstenotas Daugavpils novada teritorijā un iesaistīs Daugavpils novada jauniešus vecumā no 13 līdz 18 gadiem. Nometnes garums nedrīkst būt lielāks kā 10 pilnas diennaktis, kā arī tām ir jānotiek no 2013.gada 01.jūlija līdz 25.augustam.

Daugavpils novada domes līdzfinansējums nometņu organizēšanai nedrīkst būt lielāks par 800,00 latiem, turklāt ir obligāti jāparedz iesniedzēja līdzfinansējums.

Preses konferences laikā Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Oļesja Ņikitina atzīmēja, ka minētais pasākums būs lietderīgs gan vasaras nometņu dalībniekiem, gan jauniešiem, kuri piedalīsies to organizācijā. „Tā būs lieliska pieredze jauniešiem, kuri vasarā vēlas ne tikai atpūsties, bet arī iemācīties kaut ko jaunu”, - teica O.Ņikitina.

Jāatzīmē, ka konkursa rezultātā tiks izvēlēti trīs labākie projekti, kuriem tiks piešķirts Daugavpils novada domes finansējums. Projektu konkursa rezultāti tiks paziņoti 2013.gada 17.maijā, izvietojot informāciju par tā rezultātiem Daugavpils novada domes mājas lapā, kā arī iesniedzējiem nosūtot elektronisku atbildi. Jāatzīmē, ka vasaras nometņu rīkotājiem būs iespēja apmeklēt apmācības Daugavpilī, kas ļaus ietaupīt laiku, jo jauniešiem nevajadzēs apmeklēt nedēļas ilgus kursus Rīgā.


Написать комментарий