Samanta Tīna beidzot esot iztrakojusies

foto: apollo.lv
foto: apollo.lv

Dziedātāja Samanta Tīna (23) nesen no ugunīgas sarkanmates kļuva par elegantu tumšmati un, kā pati saka, esot izaugusi – no trakulīgā sarkanā un pieaudzētajām skropstām, iztrakojusies, izbļaustījusies un beidzot nomierinājusies.

«Es vienkārši sāku justies pieaugusi. Arī mans domu gājiens vairs nav kliedzoši sarkans, bet tas nenozīmē, ka es kā sieviete nevarētu būt ugunīga,» pasmaida dziedātāja un atklāj, ka līdz ar matu krāsas maiņu ir mainījusies arī viņas garderobe.

«Kad man bija sarkanie mati, katru dienu staigāju uz augstiem papēžiem. Man joprojām patīk augsti papēži, bet tagad esmu sevi pieķērusi, ka man nav problēmu uzvilkt arī zemos zābaciņus – kad zinu, ka pa dienu būs lielāka iešana un skriešana.» Reizē ar sarkanajiem matiem garderobē aktuālas bija ādas kleitiņas, latekss, ādas legingi.

Tagad Samantai gribas būt sievišķīgai un viņas garderobē ienāk arvien vairāk kleitu. «Man ļoti patīk kleitas. Garas kleitas,» viņa precizē un atklāj, ka kleitas pērk nevis gatavas, bet pati izdomā, ko grib, pati atrod audumu, un lieliskā šuvēja Lidija to realizē. «Liels, liels paldies viņai!» dziedātāja ir pateicīga.


Написать комментарий