A.Bartaševičs: 17.martā Rēzeknē samazinās siltumpadeves tarifu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gorod.lv jau bija ziņots, ka SIA „Rēzeknes enerģija” un AS „Rēzeknes siltumtīkli” sadarbībā ar pilsētas domes darbiniekiem un pašvaldības deputātiem darīja visu nepieciešamo, lai samazinātu apkures tarifus.

Rēzeknes pilsētas priekšsēdētājs apgalvoja, ka rezultātus varēs redzēt jau šīs nedēļās nogalē – no 17.martā Rēzeknē tarifi tiks samazināti par 20%, Gorod.lv korespondentam pastāstīja Aleksandrs Bartaševičs.

„Tā nav atskaite par veiktajiem darbiem pirms vēlēšanām, lai sasniegtu šos rezultātus mēs strādājām četrus gadus. Tas ir vesels stāsts,” - atzīmēja priekšsēdētājs. A. Bartaševičs atcerējās, ka 2009.gadā valdība saprata, ka katlu mājas stāvoklis nav labākais, tāpēc 2010.gadā bija veikti renovācijas darbi, izmantojot ES Kohēzijas fonda līdzekļus, 40% izdevumu apmaksāja minētais fonds.

„Ar centrālā rajona katlu māju viss bija sarežģītāk. Toties projekts bija realizēts īsos termiņos. Trešais projekts siltumpadeves sfērā noslēdz rekonstrukcijas darbu gaitu. Tiek veikti darbi, kuri palielinātu apkures lietderības koeficientu,” - pastāstīja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs.

Noslēgumā A.Bartaševičs atzīmēja, ka bija siltinātas jau 15 pašvaldības ēkas, nākotnē tiek plānoti pasākumi, kuri visās pašvaldības ēkās ļautu ieekonomēt 40-50% līdzekļu.


Написать комментарий