Biezās miglas dēļ daudzviet apgrūtināta braukšana

foto: olgworld.com
foto: olgworld.com

Biezās miglas dēļ uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi vietām ir apgrūtināti. Miglas ietekmē daudzviet redzamība ir būtiski samazinājusies, kas apdraud ceļu satiksmes drošību, informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Rīgas apkārtnē, kā Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi. Brauktuves sausas. Ventspils virzienā migla apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Kūdra-Usma. Brauktuves mitras.

Liepājas virzienā migla apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Apšupes krustojums-Skrunda. Brauktuves mitras. Daugavpils virzienā migla apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga-Pļaviņas, Varakļāni-Ludza, Grebņeva-Špoģi un pa Rēzeknes apvedceļu. Brauktuves mitras. Valmieras virzienā migla apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Murjāņi-Ragana. Brauktuves sausas.

Siguldas virzienā migla apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Vangaži-Līgatne. Brauktuve sausas.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Saldus, Talsu, Tukuma, Preiļu un Rēzeknes apkārtnēs. Miglas ietekmē daudzviet redzamība ir būtiski samazinājusies, kas apdraud ceļu satiksmes drošību. Pa vietējiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā.

Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas.

Sinoptiķi prognozē, ka trešdien mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Pūtīs ziemeļu puses vējš 2 līdz 6 metri sekundē, bet maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +2 līdz + 7 grādiem.


Написать комментарий