Neraugoties uz nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, 6. aprīlī notiks Rēzeknes pusmaratons

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Lai arī ārā vēl ir prāvas sniega kupenas un gaisa temperatūra paceļas tikai nedaudz virs 0 grādiem, skrējēji ir gatavi uzsākt jauno sacensību sezonu.

Pirmais skriešanas seriāla "Skrien Latvija" posms, "Rēzeknes pusmaratons 2013", notiks 6.aprīlī, informē organizatori.
Organizatori aicina pieteikties skrējienam visus tos, kuri vēl līdz šim šaubījās par dalību. Sporta atbalstītāji, līdzjutēji un visi ziņkārīgie tiek gaidīti trases malās, lai atbalstītu visus drosmīgos "Rēzeknes pusmaratona" dalībniekus. Šī ir iespēja vērot augsta līmeņa sacensības, kurās piedalās ne tikai pašmāju, bet arī citu valstu vadošie skrējēji.

Dalībniekiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko distanci – 21.0975 kilometurs garo pusmaratonu, "Nike" skrējienu (12.6 km), tautas skrējienu un nūjošanu (4.2 km), kā arī pašie mazākie skrējēji varēs piedalīties bērnu distancē.

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 5. aprīlim plkst. 12:00. Dalības maksa pusmaratonam ir 15 lati, "Nike" skrējienam 12 lati, tautas skrējienam 8 lati, nūjošanai 6 lati, bet bērnu distancēm - 1 lati. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Sacensību programma:
10:00 -11:30 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
11:15 Bērnu starts
12:00 Starts visām distancēm
14:30 Apbalvošana.


Написать комментарий