Leģendārais kosmonauts Grečko: Es ticu dievam un atnācējiem!

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Leģendārais padomju laiku lidotājs – kosmonauts, divkārtējais Padomju Savienības varonis Georgs Grečko radio Baltkom ēterā pastāstīja, ka tic gan dievam, gan atnācējiem.

Citplanētiešiem noticēšot vēl vairāk, ja beidzot ieraudzīs lidojošo šķīvīti, pieklauvēs un viņam atvērs durvis.

Pēc kosmonauta teiktā, pirmo reizi par lidojošajiem šķīvīšiem sāka runāt 1947.gadā. Kopš tā laika veikti neskaitāmi pētījumi, kuriem nevar neticēs. Taču interese par atnācējiem Georgam Grečko ir mazinājusies.

"Kādēļ es neinteresējos par šķīvīšiem? Tādēļ, ka septiņdesmit gadu laikā mēs esam daudz ko uzzinājuši gan elektronikā, gan medicīnā, bet neko neesam uzzinājuši par šķīvīšiem. Es ticu dievam un atnācējiem. Es ticu nevis tādēļ, ka kaut ko zinu, bet tādēļ, ka tā ir interesantāk dzīvot. Taču noticēšu, ja ieraudzīšu NLO, pieklauvēšu pie durvīm, man atvērs, es pasniegšu roku, pateikšu, labdien, jūs esat kosmonauti, es esmu kosmonauti, varam būt viens otram noderīgi," pastāstīja kosmonauts.

Grečko pastāstīja, kā organizēja ekspedīciju uz Ēģipti, kur it kā redzēts šķīvītis.

"Es pat pasūtīju kosmosa fotogrāfijas, kurās atradu NLO piezemēšanās vietu. Taču patiesībā tas bija parasts paugurs, nekādus atnācējus es nesatiku," pastāstīja Grečko.


Написать комментарий