Heidijas Klūmas modelēm ir utis

foto: mntk-takhchidi.livejournal.com
foto: mntk-takhchidi.livejournal.com

Populārā realitātes šova «Next Top Models» dalībnieces, ko Vācijā vada supermodele Heidija Klūma, aplipušas ar utīm: pretīgie kukaiņi bija ieperinājušies divu perspektīvu modeļu matos.

Parazīti mājvietu bija atraduši 16 gadu jaunās Annas Marijas un vēl vienas meitenes matos. Modelēm-iesācējām nav ne jausmas, kur un kādā veidā viņas tikušas pie utīm. Anna Marija uzskata, ka vienīgā vieta, kur viņa varēja noķert asinskāros parazītus, ir apģērbu veikals, kur meitene pielaikoja cepures, bet pēc tam aplipināja arī savu draudzeni. Annas Marijas konkurentes bija iejūtīgas un pat pasargāja abas nabadzītes no matu nocirpšanas. Meitene, vārdā Sabrīna, palīdzēja savām sāncensēm atbrīvoties no kukaiņiem. Pēc Sabrīnas teiktā, viņa augusi laukos, tādēļ ir liela pieredze cīņā ar parazītiem. Utainajām modelēm izmazgāja matus ar speciālu šampūnu un pēc tam izķemmēja gnīdas.

Daudzbērnu māte Heidija Klūma, kurai drīzumā paliks 40 gadu, apstiprināja, ka Anna Marija atvedusi mazu «suvenīriņu» no Ņujorkas, kur notika šova «Next Top Models» pēdējās epizodes filmēšana. Šova producenti cer, ka šis starpgadījums ir atrisināts un projektā neuzliesmos pedikulozes epidēmija.


Написать комментарий