Publiskajai apspriešanai nodota Daugavpils pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam 1.redakcija

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šā gada 9.maijā Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu nodot publiskajai apspriešanai Daugavpils pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam 1.redakciju un vides pārskata projektu, kurā ietverta informācija par ieplānoto pasākumu ietekmi uz apkārtējo vidi.

Dokumentu publiskā apriešana notiks no šā gada 3.jūnija līdz 15.jūlijam, par ko saskaņā ar Domes deputātu lēmumu iedzīvotājiem tiks paziņots pašvaldības mājas lapā un laikrakstā „Latgales laiks”. Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Kriviņa paziņoja, ka programmas apspriešana notiks arī pilsētas mikrorajonos.

Attīstības programma izstrādāta kādā ES projekta ietvaros, kurš tika uzsākts pirms 2 gadiem – 2011.gada martā. Programmas izstrādes uzdevumi bija noteikt vidējās steidzamības prioritātes un pasākumus, finanšu resursus un izpildītājus; saskaņot programmu ar esošajiem teritoriālā plānojuma dokumentiem; ņemt vērā iepriekšējos plānojuma dokumentus un infrastruktūras attīstības projektus; nodrošināt sadarbību ar sabiedrības pārstāvjiem, veicot anketēšanu, rīkojot seminārus utt.

Vasaras beigās publiskās apspriešanas rezultāti tiks apkopoti un publicēti pašvaldības mājas lapā un kādā laikrakstā, pēc kā tiks izstrādāta attīstības programmas galīgā redakcija.
 


Написать комментарий