ASV maniaks dārzā pastaigājas ar pie suņa kaklasiksnas piesaitētu sievieti

foto: police department
foto: police department

Ja ASV policija būtu reaģējusi ātrāk, noziegumu būtu bijis iespējams atklāt jau pirms vairākiem gadiem - tā uzskata vājprātīga vīrieša kaimiņi, kas desmit gadus gūstā bija turējis trīs par bez vēsts pazudušām uzskatītas meitenes.

Trīs atrastās sievietes - Mišela Naita, kura 2002.gadā pazuda 21 gada vecumā, Amanda Berija, kura 2003. gadā pazuda 16 gadu vecumā, un Džīna de Hesusa, kura 2004.gadā pazuda 14 gadu vecumā, visu šo laiku bija turētas gūstā 52 gadus vecā Ariela Kastro mājā, kas kopā ar diviem brāļiem meitenes cītīgi slēpa un turēja aiz atslēgas. Vienai no gūsteknēm pa šo laiku piedzima arī meitiņa, kas tagad ir 7 gadus veca, ziņo portāls Krusttēvs.com.

Sievietes tika atrastas pateicoties kādam kaimiņam, kas, dzirdot palīgā saucienus, bija piesteidzies pie vienas no pagrabā iesprostotajām un pa spraugu sniedzis viņai mobilo telefonu, pa kuru meitene izsaukusi palīdzību.

Taču, kā izrādās, prātam neaptveramo vardarbību būtu bijis iespējams novērst jau ātrāk, ja vien policija būtu pienācīgi reaģējusi uz kaimiņu liecībām. Kā stāsta kaimiņi, reiz viņi redzējuši, kā vīrietis dārzā pastaigājas ar pie suņa kaklasiksnas piesaitētu sievieti. Aculiecinieki par redzēto ziņojuši policijai, taču, kad tā ieradusies, policisti neko aizdomīgu nekonstatējot, devušies prom.

Vēl kādu reizi kaimiņi no mājas dzirdējuši nākam palīgā saucienus un skaļus klauvējienus, taču arī pēc šāda ziņojuma, policija to noturējusi vien par joku zvanu. Policisti līdz mājai aizbraukuši un piezvanījusi pie namdurvīm, taču, kad neviens nav atsaucies, vienkārši aizbraukuši projām.


Написать комментарий