Daugavpils Universitātē ir noteikti konkursa «Esi uzņēmējs 2013» uzvarētāji

foto:du.lv
foto:du.lv

Konkursa iniciators bija Sergejs Kumeiskis, martā bija izsludināts „Esi uzņēmējs” konkurss studentiem. 30.maijā norisinājās uzvarētāju darbu prezentācija.

Vita Vilevko, sabiedrisko attiecību menedžere, portālam Gorod.lv pastāstīja, ka konkursā piedalījās 8 jaunieši – studenti un jaunie DU speciālisti. Konkurss norisinājās divos etapos, konkursa finālā piedalījās labāko darbu autori.

V.Vilevko pastāstīja, ka Jevgēnijai Žigosovai bija biznesa plāns par sienu uzlīmju veidošanu bērniem, Diāna Vanaga prezentēja ideju par  zābaku tīrāmo no sniega un smiltīm ar apgaismojumu un Lienes Rimicānes - Leikumas plāns bija par VIP kluba "Kontaktērija" darbību, šajā klubā tiksies uzņēmēji, partneri un uzņēmējdarbības uzsācēji jaunu ideju apspriešanai un sadarbības veidošanai. Ir jāatzīmē tas, ka pirmo divu darbu autori nopelnīja pa 200 latiem savu ideju realizācijai, savukārt VIP – kluba idejas realizēšanai ir izsniegti 300 lati. J. Žigisova saņēma arī specbalvu - iespēju stažēties uzņēmumā DAUER group.

Atgādinām, ka konkursa mērķis bija mudināt studējošos uzsākt savu biznesa ideju realizēšanu un motivēt tos pilnveidot idejas līdz pilnvērtīgiem biznesa plāniem, izglītot sabiedrību par uzņēmējdarbības pamatiem un veicināt sabiedrības izpratni par uzņēmējdarbību kā ekonomiskās attīstības pamatnosacījumu. Ir jācer, ka izdalītie finansiālie līdzekļi jaunietēm kalpos kā starta kapitāls ideju realizēšanai.


Написать комментарий