Jūlija sākumā Preiļos atklās jaunu BMX trasi un aktīvās atpūtas zonu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

6. jūlijā Preiļos tiks atklāta aktīvās atpūtas zona un jauna BMX velotrase, portālu "Delfi" informēja Preiļu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Paegle.

Jaunizveidotā atpūtas vieta ir labiekārtota ar bērnu rotaļu laukumu, ģērbtuvēm un tualetēm. Pussaliņā pie dīķa ir iekārtota ugunskura vieta. Atpūtas zonā skanēs mūzika, dienas tumšajā laikā vieta būs apgaismota.

Aktīvās atpūtas zonā ir izveidoti pludmales volejbola un futbola laukumi, kur atklāšanas dienā notiks arī jauniešu futbola un pludmales volejbola turnīri. Pasākuma laikā visas dienas garumā būs iespēja iznomāt laivas un velosipēdus, būs pieejamas arī peldvestes. BMX trasē notiks paraugdemostrējumi, kā arī visiem interesentiem būs iespēja pašiem izmēģināt BMX.

Būvējot BMX trasi, ņemtas vērā pieredzējušā BMX braucēja, Pekinas Olimpisko spēļu dalībnieka Artūra Matisona rekomendācijas un ieteikumi. Pieredzējais braucējs kopā ar Latvijas Riteņbraukšanas Federācijas viceprezidentu, BMX treneri Olafu Lakuču un Olimpisko spēļu dalībnieci Sandru Aleksējevu piedalīsies arī trases atklāšanā.

"Preiļos ir izveidota laba atpūtas vieta novada iedzīvotājiem un ciemiņiem, kur varēs aktīvi atpūsties pieaugušie, bērni un jaunieši. BMX trasē varēs organizēt arī kādu no BMX čempionāta posmiem. Visi esiet laipni gaidīti!" gandarījumu pauž Preiļu novada domes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs.

Preiļu novada jaunieši jau plāno pasākumus atpūtas zonas laukumos. Pavisam drīz – 18. jūlijā – jaunizveidotajā atpūtas vietā notiks pirmā jauniešu pludmales ballīte.


Написать комментарий