Šāvēji ar godalgām atgriežas no Latvijas čempionāta

foto: diena.lv
foto: diena.lv

No 12. līdz 14. jūlijam Dobelē norisinājās Latvijas čempionāts ložu šaušanā pieaugušajiem. Daugavpils komanda ieguva ceturto vietu komandu ieskaitē, kā arī vairākas individuālās godalgas, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

MP-60 vingrinājumā (šaušana ar pistoli no 50 metriem) līdz fināla astotniekam tika Vasīlijs Ļeonovs un Artjoms Grigorjevs. Finālā Ļeonovs savāca otro labāko punktu summu, bet Grigorjevs palika sestais.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli no 10 metru attāluma Artjoms Grigorjevs ieguva otro vietu, kaut gan praktiski visu laiku atradās pirmajā pozīcijā.
Pievīla nesekmīgais pēdējais šāviens. Sestais šajā vingrinājumā Vadims Daraškevičs.

Sievietēm šajā pašā vingrinājumā līdz finālam tika Arta Vagale un Katrīna Dališevska. Beigās Dališevskai astotā vieta, bet Vagalei piektā pozīcija.

Daudz labāk mūsu meitenēm klājās šaušanā ar mazkalibra ieroci no 25 metriem. Uzstādot personisko rekordu (567 punkti), otro vietu ieguva Vagale. Piektā bija Dališevska, bet vēl vienu pozīciju zemāk Beāte Tame.

Visas četras disciplīnas bija olimpiskās. Deviņu komandu vērtējumā Daugavpils ieņēma ceturto vietu, tikai par punktu atpaliekot no Tukuma. Jāņem vērā, ka Daugavpils nestartēja visos vingrinājumos, tādēļ lielu izredžu tikt augstāk nemaz nebija.

Nākamais starts jau šajā nedēļas nogalē, kad notiks Latvijas kausa fināls lietišķajā šaušanā.


Написать комментарий