Policists dzērumā uz asfalta nomet 7 mēnešus vecu zīdaini

foto: sling-info.ru
foto: sling-info.ru

Ķīnā kāds pamatīgi iereibis policists izpelnījies mediju un sabiedrības sašutumu, pamatīgā alkohola reibumā uz asfalta nometot septiņus mēnešus vecu zīdaini, raksta CNN News.

Kā stāsta ievainotā zīdaiņa vecāki, negadījums noticis piektdienas vakarā, kad vecāki pēc kopīgas vakariņošanas devušies nelielā pastaigā ar zīdaini. Pretīm nākošais policists bijis smagā alkohola reibumā un konkrētajā mirklī nav strādājis.

Iedzērušais policists sadusmojies uz ģimeni, kas nākusi pretī, stumjot bērnu ratiņus: "Vīrietis sāka bļaut un vaicājā, kāpēc ar ratiņiem aizņemam visu ietvi. Kad mans vīrs mēģināja nomierināt iedzērušo vīrieti, viņš pagrāba mūsu zīdaini un nometa uz asfalta," stāsta bērna māte.

Lai arī pēc notikušā dzērušajam policistam tika piemērots vien 15 dienu arests, ziņai nonākot medijos, policija nolēmusi atsākt lietas izskatīšanu. Ķīnā šis ir jau otrais gadījums pāris nedēļu laikā, kad sabiedrību satricina varmācīga izturēšanās pret bērniem. Pirms pāris nedēļām policija arestēja kādu 32 gadus vecu vīrieti par identisku rīcību, taču strīda iemesls bijis neveiksmīgi novietots auto.


Написать комментарий