Pārdošanā nonākusi programmatūra, kas par 79 dolāriem ļauj spiegot svešos datoros 1

ekrānšāviņš: Sniperspy.com
ekrānšāviņš: Sniperspy.com

Jums nav jāstrādā izlūkdienestā, lai varētu izspiegot cilvēkus - iespēju ielūkoties, kas notiek citu cilvēku datoros, kā arī novērot viņas ar vebkameras palīdzību, jūs varat rast par 79 ASV dolāriem, iegādājoties atbilstošu programmatūru.

Programmatūras SniperSpy radītāji sola – lai uzsāktu spiegošanu un instalētu programmatūru «upura» datorā, nav nepieciešama fiziska klātbūtne.

Pēc programmatūras instalēšanas, tā informēs par katru darbību, kas tiek veikta «upura» datorā, un spiegam būs iespēja aplūkot ekrāna attēlu, kāds redzams «upura» datorā reālajā laikā, teikts programmatūras izstrādātāju izplatītajā paziņojumā.

SniperSpy paredzēta Windows un Mac OS X datoriem, un tiek solīts, ka «upuri» nepamanīs programmatūras klātbūtni. Turklāt jaunā SniperSpu versija 8.0 piedāvā iespēju arī novērot vidi ap datoru, izmantojot vebkameru un mikrofona ierakstus.

Tāpat SniperSpy piedāvā iespēju liegt datoram, kurā tā lejuplādēta, piekļūt noteiktām lietojumprogrammām un tiešsaistes vietnēm noteiktos laikos. Programmas izstrādātāji norāda, ka šāda iespēja var būt noderīga vecākiem, kas bažījas par savu atvašu drošību internetā.


Написать комментарий