Masu saziņas līdzekļu pārstāvji aicināti uz preses konferenci

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2013.gada 19.-21.septembrī uz darba tikšanos Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē ieradīsies Baltkrievijas Republikas Iekšlietu pārvaldes Vitebskas apgabala Izpildu komitejas pārstāvji.

Tikšanās mērķis ir aktualizēt un pārrunāt sadarbības jautājumus, veikt informācijas apmaiņu, lai novērstu ar pārrobežu noziedzību saistītus noziegumus, t.i. sevišķi smagu un sērijveida noziegumu, noziegumu, kurus izdarījuši organizētās noziedzības pārstāvji, ar narkotisko un psihotropo vielu saistītu noziegumu, kā arī ar akcīzes nodokli apliekamo preču, tajā skaitā, preču, kas tiek ievestas Latvijas Republikā izmantojot dzelzceļa infrastruktūru, izdarīšanu.

Sanāksmē piedalīsies Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes (VP LRP) vadība – VP LRP priekšnieks J.Pastars, VP LRP Kriminālpolicijas biroja priekšnieks J. Vasiļjevs un VP LRP Daugavpils iecirkņa priekšnieks J.Anspoks, kā arī pārstāvji no Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes.

20.septembrī pirms darba sanāksmes no 11:00 līdz 11:10 Daugavpils pilsētas domē, Kr.Valdemāra ielā 1, notiks preses konference, kuras laikā masu informācijas līdzekļu pārstāvjiem būs iespēja uzdot interesējošus jautājumus attiecībā uz tikšanās mērķiem.


Написать комментарий