Daugavpils Olimpiskajā centrā iepriekš solītā retro diskotēka tomēr notiks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz pretrunīgo informāciju, Daugavpils Olimpiskajā centrā solītā diskotēka 80.gadu stilā tomēr notiks, portālam Gorod.lv paziņoja šovmens Sergejs Parfjonovs.

„Jau rīt, 20.septembrī, notiks solītā diskotēka. Nevaram atklāt Olimpiskajā centrā nakts klubu, bet centrs piedāvās daugavpiliešiem un viesiem diskotēkai nepieciešamās telpas. Pirmā diskotēka notiks centra foajē un tiks veltīta 80.-90.gadu mūzikai”, paskaidroja šovmens.

Pasākuma rīkotāji sola, ka tas tiks organizēts augstākajā līmenī, tiks nodrošināta laba gaisma un skaņa, kā arī lieliska atmosfēra. Jāatzīmē, ka gadījumā, ja pirmā diskotēka pulcēs lielu interesentu skaitu, Olimpiskā centra telpās ballītes tiks rīkotas arī turpmāk.

Iepriekš S.Parfjonovs stāstīja par diskotēku sekojošo: „Visiem zināms, ka Daugavpilī gandrīz nav vietu, kur varētu pavadīt vakarus, dažādības nav, tādēļ nolēmām organizēt retro diskotēku „Disko 80”, tas pašlaik ir visai aktuāli. Tiek plānots, ka diskotēku apmeklēs 18-40 gadus veci cilvēki. Nākotnē apmeklētāji varēs izbaudīt dažādu virzienu mūziku”.

Retro diskotēka notiks piektdien, 20.septembrī. Ieejas biļete maksās 2 latus, pasākums ilgs no plkst.22:00 līdz 5:00.


Написать комментарий