Olimpiskajā centrā notiks otrā ballīte – “Lidadis Party”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Retro ballīti „Disco 80”, kas 20.septembrī notika Olimpiskajā centrā, apmeklēja aptuveni 700 cilvēki, tādēļ tās rīkotāji nolēma, ka šādi pasākumi pilsētai ir nepieciešami un plāno organizēt otro ballīti.

Šovmens Sergejs Parfjonovs pastāstīja, ka nākamnedēļ, 5.oktobrī, no plkst.22:00 līdz 5:00 Olimpiskajā centrā notiks lieliska ballīte, kas daudziem būs saistīta ar patīkamām atmiņām.

„Katrs pieaugušais reizēm vēlas atgriezties pagātnē, atcerēties jaunību, tāpēc nolēmām organizēt lielākajam naktsklubam Daugavpils vēsturē – „Celtnieks” jeb „Lidadis” veltītu diskotēku”, pastāstīja Sergejs Parfjonovs.

Diskotēkā visi interesenti varēs izbaudīt 80., 90., 2000.gadu mūziku. Klātesošos gaidīs arī dažādi pārsteigumi – konkursi un balvas.

„Centīsimies atveidot naktskluba „Lidadis” gaisotni, izmantosim vecu aprīkojumu, kas kādreiz bija klubā, diskotēkā piedalīsies tā laika dīdžeji”, paziņoja S.Parfjonovs.

Ballītes rīkotāji ir pārliecināti, ka „Lidadis party” pulcēs daudz cilvēku, jo diskotēku „Disco 80” apmeklēja 700 cilvēki, vēl 400 nevarēja pavadīt piektdienas vakaru šajā klubā vietas trūkuma dēļ. Tādēļ ballītes rīkotāji aicina daugavpiliešus iepriekš padomāt par kluba apmeklējumu, parūpēties par dreskodu (jūs netiksiet klubā sporta apavos un sporta biksēs). Ballīti var apmeklēt personas, kas ir vecākas par 18 gadiem. Līdz plkst.23:00 ieejas biļete maskās tikai 2 latus.


Написать комментарий