Brendu “Lidadis” izmantos jaunā kluba nosaukumā, bet Olimpiskajā centrā gaidāmās ballītes nosaukums tiks mainīts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc informācijas publicēšanas par to, ka 5.oktobrī Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks ballīte „Lidadis party”, portāla Gorod.lv redakcijā griezās SIA „Lidadis” menedžeris Maksims Kozlovs, kurš paziņoja, ka ballītes nosaukums tiks mainīts, jo firma pati izmantos šo brendu arī nākotnē.

M.Kozlovs paskaidroja, ka patlaban Daugavpilī darbojas SIA „Lidadis”, kafejnīca „Lidadis park” (Rīgas ielā 14), un šis nosaukums esot patentēts. Sakarā ar to, ka firma plāno īstenot jaunā naktskluba būvniecības ieceri, firmas vadība nevēlas, lai viņu brends tiktu izmantots citu pasākumu nosaukumos.

SIA „Lidadis” menedžeris paziņoja, ka ballītes rīkotājiem netika dota piekrišana brenda izmantošanai, viņi pat neesot vērsušies firmā, lai saskaņotu šo jautājumu. Viens no ballītes rīkotājiem – Sergejs Parfjonovs – telefonsarunā solīja mainīt nosaukumu un paziņoja portālam Gorod.lv, ka ballīte notiks iecerētajā veidā, kaut arī ar citu nosaukumu.

Savukārt jaunā naktskluba „Lidadis” būvniecība, visdrīzāk, notiks blakus kafejnīcai ar tādu pašu nosaukumu, kas atrodas Rīgas ielā 14. Par kluba būvniecības termiņiem un atklāšanu pagaidām netiek ziņots, jo jautājums atrodas risināšanas stadijā.


Написать комментарий