Tiesībsargs: Premjeram ir jādemisionē 1

foto: ikskile.com
foto: ikskile.com

Premjeram ir jādemisionē. Viņš nespēja novērst Konstitūcijas pantu pārkāpumus, kuros ir runa par tiesībām uz dzīvību un drošu vidi, intervijā radio "Baltkom" sacīja tiesībsargs Juris Jansons.

"Es skatījos televīzijas pārraides, kurās traģēdija tika apspriesta kopā ar augsti stāvošiem cilvēkiem un radās iespaids, ka viņi vispār nezina, kas notiek. Šī situācija parāda, ka ar izpildvaru kaut kas nav labi," sacīja tiesībsargs.

Tomēr viņš piebilda, ka notikušajā nedrīkst vainot tikai politiķus.

"Tāpat šeit ir svarīgs cilvēciskais faktors. Ja visi strādātu „pēc sirdsapziņas”, traģēdiju varētu novērst. Taču diemžēl izveidojās apstākļi, kad varēja atslābt," skaidroja Jansons.

Jāpiebilst, ka premjers Valdis Dombrovskis pirmdien pie sevis sasaucis Zolitūdes traģēdijās izmeklēšanā iesaistītos dienestus.

Uz tikšanos aicināti izmeklētāji, policijas un prokuratūras pārstāvji, kas ziņos par izmeklēšanas statusu, par to, ko patlaban dara, kas ir izdarīts un par plāniem - ko darīs.


Написать комментарий

Jādemisionē ir tiesībsargam !!!
Kad jautā viņam, kāpēc latvieši nevar Latvijā strādāt un latviešiem atsaka darbu valsts institūcijās tikai dēļ tā, ka nelieto krievu valodu...
Tiesībsargs atbild uz vēstuli pēc daudz mēnešiem, ne pēc būtības un tikai tāpēc, ka tiek atkārtoti prasīta atbilde.
Tad uz viņu un viņa kantori neattiecas likuma prasības atbildēt vispār un pēc būtības ???!
Pajautājiet tiesībsargam, kāpēc latviešu valoda tiek diskriminēta Latvijā !!!!
Atbildi jūs nesagaidīsiet, jo nejau Latvijai un tautai viņš tur "sēēeeeēž"