Horoskops šodienai: visas zodiaka zīmes

foto: telegraf.com.ua
foto: telegraf.com.ua

Auns

Nopietni jāattiecas pret saviem sapņiem! 

Tie solās būt kā nekad spilgti, bet robeža starp tiem un realitāti ir pārsteidzoši svārstīgas. Pēc pamošanās pašķirstiet sapņu grāmatu un pameklējiet atbildes uz saviem jautājumiem.

Vērsis

Apmieriniet savas saskarsmes slāpes! Bet zem guloša akmens ūdens netek un, lai izklaidētos, parūpējieties par to iepriekš: piezvaniet pāris reizes, pārliecinieties, ka jūs esat iekļauti ballītes viesu sarakstā. 

Dvīņi

Jūs jutīsiet vilšanos par kaut ko vai kādu. Šodien jūs izsist no sliedēm un likt pārdzīvot var jebkurš sīkums vai neliela kritika no malas.

Vēzis

Novērsieties no darbiem, nav vērts steigties – jūs atrodaties harmonijā ar pasauli un spēsiet sajust, kas ir īstas jūtas un īsta dzīve. Jums jāatliek lietas, kuras traucē priecāties.

Lauva

Kas attiecas uz kļūmēm, te jūs spējat dot vaļu savām jūtām: jūsu reakcija būs līdzīga šaušanai no lielgabala pa nabaga zvirbuļiem. Nodarbojieties ar nopietnu jautājumu risināšanu.

Jaunava

Ja jūs plānojāt ar kādu dalīties ar saviem projektiem, aizraut ar idejām vai vienkārši atrast kopēju valodu, labāku momenti neizdomāt! Jūsu sapņi ir burvju atslēga apkārtējo sirdīm.

Svari

Jūs piesaistīs projekti, kuri ir saistīti ar personīgās telpas – mājas, vasarnīcas, automašīnas labiekārtošanu. Jūs gribēsiet kaut ko mainīt. Bet diez vai jūs varēsiet to pabeigt.

Skorpions

Jūs gribēsiet sēdēt pie mācību grāmatām vai nodarboties ar citām lietām, kuras prasa uzmanību. Jūs nevarat pretoties vēlmei paveikt kaut ko ekstravagantu vai vienkārši aizbēgt no rutīnas uz savu sapņu pasauli.

Strēlnieks

Jūs esat veicis ne to pirkumu vai pastāv neskaidrība ar jūsu bankas kontu. Bet šodien nav jāmēģina patstāvīgi labot situāciju. Uzticiet kādam sava maka kontroli.

Mežāzis

Jūsu plāni var attiekties uz karjeru, personīgo dzīvi vai citām sfērām. Bet nav vērts tos īstenot dzīvē, jo jūs varat pieņemt vēlamo par īstenību. Jāatliek tos uz vēlāku laiku.

Ūdensvīrs

Jūs nespēsiet orientēties mainīgajā vidē. Bet jums būs pārsteidzoši skaidrs skats uz pasauli, kurš spēj saskatīt sauli pat caur ciešiem mākoņiem. Nodarbojieties ar patīkamām lietām.

Zivis

Situācija atgādinās par jūsu plāniem. Jūsu domāšana būs spilgta un tēlaina. Radīt, izdomāt, lidināties uz sapņu spārniem – tas padarīs jūs laimīgu! 


Написать комментарий