Lolita galīgi atteicās no otrā bērna 1

foto: rus.delfi.ee
foto: rus.delfi.ee

Jaungada svētki prasa no Lolitas diezgan daudz spēka. Dziedātāja nevar vien sagaidīt jaunā gada atvaļinājumu, kuru viņa pavadīs pie Nāves jūras. 

Par to, kādēļ viņa piekrita strādāt Jaungada naktī, kā arī par attiecībām ar vīru un nevēlēšanos dzemdēt otro bērnu Lolita pastāstīja intervijā portālam sobesednik.ru

Jaungada naktī es strādāšu, – mūsu sarunas sākumā nopūtās dziedātāja. – Cerēju, ka Jauno gadu sagaidīšu ģimenes lokā vasarnīcā. Bet es saņēmu labu finanšu piedāvājumu, un nolēmu, ka ģimenes lokā paspēsim nosvinēt arī pēc 1. janvāra tādēļ, ka janvāris parasti aktieriem ir bezdarba mēnesis. Koncertu nav, bet kolektīvam darba alga ir jāmaksā.

– Slavenības sūdzas, ka pavisam nav laika dāvanu iegādei. Jūs atrisinājāt šo problēmu?

– Jā. Es gan meitai, gan mammas vīram nopirku ceļa zīmes uz Nāves jūru. Man šķiet, ka tā ir laba dāvana. Brauksim visi kopā. Mierīgi, bez dažādām izklaidēm atpūtīsimies. Obligāti apmeklēsim Jeruzalemi. Tur pat gaiss, kurš ir piesātināts ar bromu, ir ārstniecisks. Nervu sistēma periodiski prasa, lai to ieaijā. Nāves jūra dod veselību, kura periodiski aiziet uz nekurieni no manis neatkarīgu iemeslu dēļ.

– Runā, ka jūs vēlaties sekot Pugačovas piemēram un izmantot surogātmātes pakalpojumus.

– Ja runā godīgi, es to nevēlos. Ko man vien nav piedēvējuši! Tas absolūti nav mans. Es dzīvoju pati sev, saprotat? Es gribu padzīvot pati sev, bet man visu laiku tas nesanāk.

– Iepazīšanās portālos ir daudz anketu ar jūsu vārdu.

– Kā to var aizliegt? Es iepriekš redzēju, ka ar manu vārdu ķēra ārzemniekus. Ievietoja manas vecās fotogrāfijas, kurās es vēl esmu tieva, un sarakstījās manā vārdā. Es taču nevaru to aizliegt! Ja kāds vīrietis uzķersies uz manu fotogrāfiju, tad tā ir viņa darīšana, ko darīt. Galvenais ir nemaksāt naudu, bet lai sarakstās.

Manis nav nevienā sociālajā tīklā. Kaut gan es zinu, ka internetā ir daudz kaut kādu Lolitu, kuras pat dažkārt atbild. Agrāk bija vēl sliktāk! Es redzēju internetā reklāmu, kurā piedāvāja nopirkt it kā manu notievēšanas paņēmienu. Es mēģināju vērsties Iekšlietu ministrijas K nodaļā, kura cīnās ar kibernoziegumiem. Bet viss nolaidās līdz manam iecirkņa inspektoram, neskatoties uz to, ka cilvēki maksāja pa 1500 rubļiem par kaut kādu neredzamo diētu.

– Runā, ka jūs izmantojat viena astrologa pakalpojumus jau daudzus gadus.

–Tā ir patiesība. Es jau 13 gadus draudzējos ar astrologi, viņa ir izcila, attīstīta personība, ļoti talantīga, ar trim augstākajām izglītībām. Astroloģija taču ir augstākā matemātika. Visu šo gadu laikā viņa nav kļūdījusies ne vienu reizi, brīdināja mani par kaut kādiem momentiem, kas ļoti ietaupīja man nervus. Labāk ir zināt par to, kas notiks, iepriekš. Negatīvu momentu ir vieglāk pārdzīvot, kad tu tam esi gatavs.

– Vai vīrs jūs atbalsta?

– Dima katru dienu mani pārsteidz. Nesen viņš man uzrakstīja vēstuli Žvaņecka stilā. Četru kopdzīves gadu laikā es nezināju, ka viņš tā raksta. Ja jūs vien dzirdētu, cik jautri mēs kopā dziedam mašīnā, jūs droši vien saprastu, ka es esmu laimīgākā sieviete pasaulē.

– Par ko jūs sapņojat?

– Sapņoju, lai mana ģimene būtu pilnā sastāvā pēc iespējas ilgāk, lai neviens neslimotu. Lai būtu mazāk agresijas. Lai beidzot parādītos normāls likums par dzīvokļu komunālo saimniecību, lai beigtu aplaupīt tautu.


Написать комментарий

Kas ir Lolita? Vai man viņa būtu jāpazīst?