Bezmaksas biļetes uz Daugavpils teātra pirmizrādi izķertas pusstundas laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tiek uzskatīts, ka jauna gada sākšana ar kaut ko jaunu un neparastu ir laba zīme. Arī Daugavpils teātris nolēma iepriecināt savus skatītājus ar patīkamu jauninājumu.

Viens no tiem – bezmaksas pirmizrāde „Kaija. Under construction” pēc Antona Čehova lugas „Kaija” motīviem.  Jauniestudējums vēl nav pabeigts. Savdabīgā luga Daugavpils teātrī top sadarbojoties režisoriem Oļegam Šapošņikovam un Georgijam Surkovam un izrādes radošo komandu veido sevi pierādījuši, kā arī jauni un daudzsološi mākslinieki. Izrādē „Kaija” galveno lomu ir uzticēts spēlēt jaunajai aktrisei no Lietuvas Jovita Balčiunaitei, kā arī savu dalību izrādē ņems populārā televīzijas seja Jurijs Kušpelo.

Abi režisori stāsta, ka būs pateicīgi skatītājiem par saņemtajiem komentāriem un iespaidiem, kas nepieciešami, lai turpinātu darbu.
Izrādes „Kaija. Under construction” publiskais izrādes mēģinājums notiks 2014. gada 16. janvārī 18.30, bezmaksas biļetes jau ir izķertas. Portālam Gorod.lv paziņoja, ka otrdien, 7.janvārī, jau pirms teātra kases darba laika sākuma pie tās bija izveidojusies rinda un bezmaksas biļetes uz pirmizrādi tika izķertas dažu minūšu laikā. 

Teātra radošais kolektīvs nolēma, ka nodos izrādi skatītāju vērtējumam tikai tad, kad būs pārliecība, ka ir sasniegta maksimāli iespējamā iekļaušanās šajā noslēpumainajā tekstā.


Написать комментарий