Rekonstruēts Daugavpils novada pašvaldības ceļa posms Līksnas pagastā – objekts pieņemts ekspluatācijā

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils novada dome realizē lielu projektu, kura gaitā tiek rekonstruēti pašvaldības ceļi un kura izmaksas ir apmēram 2 miljoni latu.

Daugavpils novada pašvaldība 2014.gada 29.janvārī bez aizrādījumiem pieņēma ekspluatācijā projekta „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības attīstības sekmēšanai” objektu – Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Aužguļāni-Rīga-Daugavpils šoseja” rekonstrukciju Līksnas pagastā, vēstīts Daugavpils novada domes mājas lapā.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar noslēgtā līguma nosacījumiem būvdarbus Līksnas pagastā veica SIA „Latgales ceļdaris”, būvuzraudzības darbus objektā veica SIA „Jurēvičs un partneri”, savukārt, autoruzraudzību nodrošināja SIA „CERVA”.

Līksnas pagasta pārvaldes vadītāja Biruta Ozoliņa, komentējot projektu, informēja, ka būvdarbi tika veikti samērīgā laika periodā un darbi ritēja pēc konkrēti izstrādā grafika. Pēc B.Ozoliņas vārdiem, darbs esot veikts atbilstoši izstrādātajam tehniskajam projektam, un tas esot liels ieguldījums Līksnas pagasta infrastruktūrā.

Zīmīgi, ka par darbu veikšanu saņemti pozitīvi atzinumi no VAS "Latvijas Valsts ceļi", AS "Sadales tīkls" un Līksnas pagasta pārvaldes.


Написать комментарий