The Lawyer: Juristu biroju “uzplaukums” vērojams visā Baltijā

foto: bnn.lv
foto: bnn.lv

Baltijas valstīs pēc vairākiem sarežģītiem gadiem pie sekmīgas uzņēmējdarbības atgriežas juridiskie biroji, kas nu par būtisku uzskata pakalpojumu piedāvāšanu vienlaicīgi gan Latvijā, gan Lietuvā, gan Igaunijā.

Britu juridisko ziņu portāls The Lawyer vērtē, ka Baltijā lielā apjomā atgriezušās ārvalstu investīcijas un šī tendence varētu turpināties līdz ar Latvijas pievienošanos eirozonai.

«Aizvadītais gads bija lielisks visās trijās valstīs, it sevišķi Latvijā,» portāls citē Filipu Kļaviņu, advokātu biroja LAWIN vadošo partneri.

Gan LAWIN, gan Zviedrijas uzņēmuma Magnusson izplešanās tirgū parāda to, cik lielu nozīmi biroji piešķir darbībai visās Baltijas valstīs. Tā, piemēram, līdz ar ienākšanu Lietuvā 2013.gadā, arī Magnusson ir pieejams visā Baltijā, raksta the Lawyer.

Arī LAWIN ir juridiskais birojs, kas pēc izveidošanās 2004.gadā kā viens no pirmajiem izpletās arī visās trijās valstīs. Filips Kļaviņš skaidro: «Vietējie klienti izvērš darbību kaimiņvalstīs, līdz ar to arī ārvalstu investīcijas ienāk vienlaikus visās vai vismaz divās no Baltijas valstīm.»


Написать комментарий