Jaunais ķēdes pļāvējs–smalcinātājs Maļinovas pagastam izmaksās gandrīz 10 tūkst. eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, pērnā gada decembra beigās Maļinovas pagasta pārvalde izsludināja konkursu par jauna ķēdes pļāvēja–smalcinātāja piegādi. Savukārt tā rezultāti Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās tikai 4. februārī.

Tā, saskaņā ar informatīvo ziņojumu par līgumu kopā uz iepirkuma nosacījumu izpildīšanu pretendēja 2 uzņēmumi, tomēr tieši Ozolnieku novada SIA „Valtek” spēja piedāvāt piemērotāko piedāvājumu par pieņemamu cenu. Savus pakalpojumus uzņēmums novērtēja 9 800 eiro apmērā (bez PVN).
Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu, pļāvējam–smalcinātājam jābūt jaunam, turklāt tehnikai jābūt paredzētai krūmu ar diametru 7 un vairāk centimetru pļaušanai (līdz 10 cm) un smalcināšanai uz lauka, grāvjos un ceļu apmalēs.

Tehniskajā dokumentācijā ir norādīts, ka ierīces pieejamībai jāsastāda 4,5 m no traktora centra, bet darba joslas platumam jābūt ne mazākam par 160 cm. Turklāt ierīces masa nedrīkst pārsniegt 900 – 1060 kg, tomēr detalizētāku informāciju par visām pasūtītāja prasībām var atrast konkursa nolikumā.

Atzīmēsim tikai, ka konkursa uzvarētājam vajadzēs demonstrēt ierīci un apmācīt darbam ar to pasūtītāja darbiniekus, kam arī jābūt iekļautam iepirkuma cenā. Savukārt piegādāt ierīci pēc norādītās adreses konkursa uzvarētāja pienākums ir 2 mēnešu laikā no līguma slēgšanas dienas.

 


Написать комментарий