Jaunajai dziedātājai Selēna Gomesa rehabilitācija pret garīgajiem traucējumiem

foto: hot107.ca
foto: hot107.ca

21 gadu vecā ASV dziedātāja Selēna Gomesa slēpa no cienītājiem un žurnālistiem, ka gada sākumā viņai nācās ārstēties rehabilitācijas klīnikā. Māksliniecei bija depresija un nespēks personīgās dzīves problēmu un nepārtrauktu ballīšu ar alkoholu un narkotikām dēļ.

Mākslinieces pārstāvis pastāstīja presei, ka janvāra sākumā Gomesa divas nedēļas pavadīja elitārā Arizonas štata rehabilitācijas klīnikā. Viņš paskaidroja, ka Selēna nevarēja uzstāties pārguruma un depresijas dēļ, kuru radīja saspringtais darba grafiks un personīgās dzīves problēmas. „Viss jau ir labi, Selēna ātri atgriezīsies uz skatuves un studijā”, – apgalvoja dziedātājas menedžeris.

Papildinot oficiālo informāciju, masu mēdiju rīcībā nonāca dziedātājas draugu un viņas bijušā iemīļotā Džastina Bībera stāsti par „trakajām ballītēm” Gomesas savrupmājā. Pāra draugi dalījās ar portālu Radar Online, ka negaidītā slava pēc debijas albuma iznākšanas saviļņoja Selēnu. Viņa saprata, ka jaunība, popularitāte un nauda ļauj viņai daudz ko atļauties, un vecāki nevar viņu kontrolēt, – vēsta eurosmi.ru. 

Jaunās slavenības paziņas pastāstīja, ka Gomesas un Bībera mājā pulcējās lielas kompānijas, jaunatne lietoja vieglās narkotikas, alkoholu un antidepresantus. Selēna bija soļa attālumā no tā, ka viņai radīsies atkarība no alkohola un narkotikām. Iespējams, ballītes, alkohols un narkotikas spēlēja ne pēdējo lomu apstāklī, ka dziedātājai nācās ārstēties stacionārā.


Написать комментарий