Pateicoties 10.klases skolēniem, Daugavpils skolu piektklasnieki nosvinēja Sv.Valentīna dienu

foto: Daugavpils 3.vidusskola
foto: Daugavpils 3.vidusskola

Portāla Gorod.lv rīkotās aptaujas rezultāti liecina, ka Svētā Valentīna dienu svin tikai katrs desmitais mūsu portāla lasītājs, taču Daugavpils skolēniem šie svētki ir īpaša diena.

Piemēram, Daugavpils 3.vidusskolā 14.februārī notika konkurss, kurā piedalījās 12 piektklasnieku komandas, kuras pārstāvēja dažādas pilsētas skolas.

Pasākuma vadītāji bija 3.vidusskolas 10.b klases skolēni, kuri mēneša laikā nodarbojās ar konkursa organizēšanas darbiem angļu valodas skolotājas vadībā, - gatavoja dažādus konkursus un uzdevumus, pasākuma scenāriju, sarūpēja balvas.

Pēc 10.klases skolēnu-pasākuma vadītāju vārdiem, viss tika izdarīts laicīgi un viņi bija ļoti priecīgi redzēt, ka konkursā piedalās liels piektklasnieku skaits.

Dažādu skolu skolēni nodemonstrēja ļoti labas angļu valodas zināšanas un spēju darboties komandā, pārsteidza ar zināšanām par Svētā Valentīna dienu. Pasākumā valdīja draudzīga gaisotne.

„Pēc pasākuma piekusuši, bet laimīgi bērni saņēma saldās balvas un diplomus un devās mājās. Esam ļoti apmierināti ar padarīto darbu, jūtamies kā uzvarētāji, jo ne katram 10.klases skolēnam rodas iespēja organizēt un novadīt šāda veida pasākumu. Esam pateicīgi mūsu angļu valodas skolotājiem par uzticību un iespēju izmēģināt ko jaunu! Esam gatavi jauniem izaicinājumiem! Paldies mūsu skolai!”, portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils 3.vidusskolas 10.b klases skolēni.


Написать комментарий