Jūlija Načalova tika vaļā no krūšu implantiem

foto: showbizdaily.ru
foto: showbizdaily.ru

Pēc meitiņas Veras piedzimšanas 33 gadus vecā dziedātāja Jūlija Načalova centās atgūt iepriekšējo formu, tai skaitā krūšu pievilcību. Panākt vēlamo rezultātu māksliniece nespēja, tādēļ vērsās pie plastikas ķirurgiem.

Načalovai krūtīs ielika implantus, un krūtīm piešķīra ne tikai skaistu izskatu un formu, bet arī palielināja to izmēru no otrā līdz ceturtajam. Sākumā dziedātāja bija apmierināta ar veikto operāciju, bet vēlāk tika noskaidrots, ka implanti nav ieauguši, – vēsta eurosmi.ru.


Klīda baumas, ka māksliniecei ir nopietnas veselības problēmas, it īpaši ar nierēm. Ārstēšanos Načalova pastāvīgi atlika, kas noveda pie stipras lēkmes.

Intervijā „Antenai” Jūlija pastāstīja, ka neatliekamās medicīnas palīdzības brigāde burtiski noņēma viņu no lidmašīnas borta Losandželosā. Par laimi, kā saka māksliniece, šajā gadījumā viss beidzās labi. „Ārsti nostādīja mani uz kājām 10 dienu laikā, – dalījās Načalova. – Pielika maksimumu pūļu, lai atjaunotu manu veselību”. Tas ir slimības cēloni – krūšu implantus māksliniecei izņēma.


Написать комментарий