Gulbis bez problēmām pārvar Indianvelsas 'Masters' turnīra otro kārtu

foto: AFP/Scanpix
foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis svētdien pārliecinoši pārvarēja Indianvelsas "Masters" sērijas turnīra otro kārtu.

Ar 20.numuru izliktajam latvietim turnīrs bija jāsāk no otrās kārtas un viņš ar rezultātu 6-3, 6-3 stundas laikā pieveica Žuau Sousu no Portugāles.

Pirmo setu Gulbis aizvadīja ļoti pārliecinoši. Viņš veiksmīgi darbojās pie savas serves, bet pretinieka servi lauza ceturtajā geimā. Otrajā setā cīņas gaita nemainījās un Latvijas tenisists breiku guva piektajā. Spēles izskaņā vēlreiz tika lauzta portugāļa serve un Gulbis iekļuva nākamajā kārtā.

Šī abiem tenisistiem bija pirmā savstarpējā spēle.

Trešajā kārtā Gulbim būs jātiekas ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš otrajā kārtā ar 6-4, 6-3 uzvarēja Robinu Hāsi no Nīderlandes. Gulbim un Dimitrovam šī būs trešā spēkošanās šajā sezonā. Līdz šim abi izcīnījuši pa uzvarai.

Kā zināms, Gulbis piedalās arī dubultspēļu turnīrā, kur kopā Milošu Raoniču jau pārvarējuši pirmo kārtu, pieveicot serbu duetu Novāku Džokoviču un Filipu Krajinoviču. Otrajā kārtā viņi spēkosies ar šveiciešiem Rodžeru Federeru un Staņislasu Vavrinku.


 


Написать комментарий