Agresīvas jaunietes no tramvaja izgrūž kontrolieri: viņa nokļūst slimnīcā ar traumētu potīti

foto: Rojs Maizītis
foto: Rojs Maizītis

Ar savainotu potīti un izgrūšanu no tramvaja vagona darba diena beidzās kādai „Rīgas satiksmes” biļešu kontrolierei.

Viņu 1. maija agrā pievakarē divas agresīvi noskaņotas jaunietes – bezbiļetnieces izgrūda no 11. maršruta tramvaja Miera ielā.

Piecos pēcpusdienā Miera ielā no 11. maršruta tramvaja divas 1994. gadā dzimušas jaunietes no tramvaja izgrūda kontrolieri, kura nelaimīgi nogāzās un izmežģīja potīti. Kontrolieri no notikuma vietas aizveda uz slimnīcu, bet pašlaik viņa jau atlabst mājās, Kasjauns.lv pastāstīja „Rīgas satiksmes” pārstāve Baiba Bartaševiča. Tramvaju bija apturējis kontroles dienests un tas veica biļešu kontroli, bet divas gados jaunās bezbiļetnieces nevēlējās maksāt soda naudu. Viņas no tramvaja izgrūda kontrolieri, bet pašas nokļuva Valsts policijas iecirknī, Kasjauns.lv informēja Rīgas pašvaldības policijas preses sekretāre Inese Krieviņa. Tagad agresīvajām meitenēm, iespējams, draud daudz lielākas nepatikšanas – viņām būs jāsamaksā ne tikai soda nauda, bet arī sāpju nauda savainotajai kontrolierei.

Bartaševiča Kasjauns.lv klāstīja, ka ik pa laikam biļešu kontrolieriem jāsastopas ar agresīviem bezbiļetniekiem. Vidēji reizi mēnesī kontrolieriem nākas saskarties ar kādu pārāk agresīvu bezbiļetnieku, kurš ne tikai lamājas, bet arī mēģina vicināt dūres.


Написать комментарий