Jaunatnes departaments meklē 28 brīvprātīgos “Muzeju nakts 2014” pasākumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Starptautiskā akcija „Muzeju nakts” Latvijā un Daugavpils novadā šogad norisināsies jau astoto reizi.

Jāatzīmē, ka starptautiskā akcija „Muzeju nakts” parasti notika 18.maijā, bet šogad tā norisināsies sestdien, 17.maijā.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka palīdzēt „Muzeju nakts” pasākumos tiek aicināti interesenti, kuri ir vecāki par 16 gadiem.  

Lai pilnvērtīgi nodrošinātu šogad iecerētos “Muzeju nakts” pasākumus, Daugavpils cietoksnī nepieciešami 20 brīvprātīgie. Brīvprātīgo pienākumos ietilpst piedalīties spēles "Dzintara istabas meklējumos" organizešanā. Kā arī ir iespēja kļūt par brīvprātīgo Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā, palīdzot bērnu radošo darbnīcu asistēšanā, ir ieplānota plaša programma, tādēļ pasākuma laikā būs vajadzīgi 8 brīvprātīgi palīgi. Jūsu palīdzība būs nepieciešama no plkst.17:00 līdz 00:00.

Ja esi ieinteresēts un esi vecāks par 16 gadiem, tad zvani pa tālruni 20286679 vai raksti uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lv  (jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, e-pasts un kontakttālrunis).

Atgādināsim, ka 2014.gada maijā noslēgsies Muzeju nakts trīs gadu cikls, kas iezīmēja trejkrāsaino dzintara tapšanas ceļu. Iepriekšējos gados godinājām dzintara auklētājus – zilo jūru un zaļo mežu. Šogad sārtajam dzintaram jāiemirdzas visā tā spožumā.


Написать комментарий