Konkursā „Kopā būt!” uzvarējušas Salienas vidusskola un Kalupes un Silenes pamatskolas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada Izglītības pārvalde otro gadu pēc kārtas rīkoja projektu konkursu vispārējās izglītības iestādēm „Kopā būt!”.

Konkursa mērķis ir, sadarbojoties pedagogiem, skolēniem un vecākiem, radīt inovatīvu pieeju audzināšanai, aicināt bērnus domāt par morālām vērtībām, attīstīt cieņpilnas savstarpējās attiecības.

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes bērnu tiesību aizsardzības speciāliste Natālija Pēterāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka kopumā konkursā piedalījās sešas Daugavpils novada izglītības iestādes, un par uzvarētājiem kļuva trīs projekti.

Pēc N.Pēterānes vārdiem, vislielāko punktu skaitu saņēma Salienas vidusskolas projekts, kas paredz veselīga dzīvesveida popularizēšanu un vidusskolas kolektīva saliedēšanu.

Kalupes pamatskolas projekta ietvaros skolēni un viņu vecāki runās par iecietību un savstarpējām attiecībām, kā arī demonstrēs savus talantus.

Savukārt Silenes pamatskolas iecere ir saistīta ar leļļu teātra izveidi, ar kura palīdzību plānots stiprināt kolektīva saliedētību.

Bērnu tiesību aizsardzības speciāliste atzīmēja, ka arī šogad projektu autori vairākus pasākumus ieplānojuši ne tikai mācību laikā, bet arī vasarā.


Написать комментарий