Mācību laikā bojā iet NBS karavīrs

foto:
foto:

Trešdien nodarbību laikā bojā gājis Nacionālo bruņoto spēku karavīrs, bet vēl viens ar hipotermijas pazīmēm nogādāts ārstniecības iestādē Rīgā, portālu lsm.lv informē Latvijas armija.

Bruņoto spēku pārstāvis Normunds Stafeckis LTV „Panorāma” apstiprināja notikušo, taču atteicās plašāk stāstīt par traģēdijas apstākļiem. Viņš norādīja, ka tagad ir sākusies izmeklēšana. To veiks Aizsardzības ministrijas Ģenerālinspekcija

Armija portālam lsm.lv norāda, ka nelaimes gadījums notika laivas vadīšanas nodarbības laikā Rīgas jūras līcī. Tās mērķis bija veikt treniņus iemaņu paaustināšanai un nostiprināšanai.

Armija atgādina, ka ap 11.50 Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs no Rīgas brīvostas Kuģu satiksmes vadības centra saņēma informāciju, ka jūrā aptuveni 10 jūras jūdzes aiz Rīgas ostas vārtiem dzīvības briesmās atrodas divi cilvēki.

Pēc plkst.13:30 abas personas - viena ar hipotermijas pazīmēm, otra - bez dzīvības pazīmēm - ar helikopteru nogādātas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un Valsts policijas pārstāvjiem.


Написать комментарий