Sestdien Daugavpilī notiks Eiropas čempionāta pusfināls spīdvejā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

17. maijā spīdveja trekā „Lokomotīve” norisināsies Eiropas čempionāta pusfināls, kurā piedalīsies arī mūsu braucēji Andžejs Ļebedevs, Vjačeslavs Giruckis un Ķasts Puodžuks, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Jau otro gadu pēc kārtas Eiropas spīdveja čempionātā piedalīsies vairāki pasaules labākie spīdvejisti, tajā skaitā arī Niki Pedersens, Tomašs Gollobs un Grigorijs Laguta. Lai kvalificētos čempionāta pamatsastāvam, kurā tiks 15 braucēji, jāpārvar vairākas kvalifikācijas kārtas.

17. maijā Latvijā un Slovēnijā norisināsies pirmie divi no trīs paredzētajiem pusfināliem, bet vēl pēc tiem arī „Challenge” posms, kurā tiks noteikti pēdējie pamatsastāva dalībnieki. 15 pamatsastāva dalībnieki par Eiropas čempiona titulu sacentīsies četros posmos.

Daugavpilī Latviju pārstāvēs divi no mūsu stiprākajiem spīdvejistiem Andžejs Ļebedevs un Ķasts Puodžuks. Tāpat brauks arī Vjačeslavs Giruckis, bet starp rezervistiem būs mūsu jaunie braucēji Jevgeņijs Kostigovs un Ivans Pļešakovs. Starp pretiniekiem būs labi braucēji no Krievijas, Čehijas, Zviedrijas, Polijas, Francijas, Ukrainas, Somijas. Pazīstamākie braucēji būs Deniss Andersons, Patriks Dudeks, Macejs Janovskis, Aleksandrs Loktajevs, Jozefs Francs, Andrejs Kudrjašovs.

Sacensību sākums plkst. 16:00 un biļetes var iegādāties stadiona „Lokomotīve” kasēs. Biļešu cenas pieaugušajiem svārstīsies no pieciem līdz 12 eiro.


Написать комментарий