Daugavpilī notiks Eiropas klubu čempionāts taiboksā

foto: russoturisto-asia.ru
foto: russoturisto-asia.ru

Jau otro gadu pēc kārtas Daugavpilī norisināsies Eiropas klubu čempionāts taiboksā, kas pulcēs sportistus no Izraēlas, Somijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas, Kazahstānas, Latvijas, informē Sporta pārvaldes portāls.

Pirmo reizi daugavpiliešiem iespēja iepazīties ar taiboksu radās iepriekšējā gadā, kad turnīrs vairāku dienu garumā norisinājās Daugavpils Ledus hallē. Šogad organizētāji pārcēlušies uz Daugavpils Olimpisko centru. Eiropas klubu čempionāts veltīts Dmitrija Vorobjova piemiņai.

Tiek paredzēts, ka medaļas tiks sadalītas četrās dažādās vecuma grupās kā puišiem, tā meitenēm (+ vēl vairākas svara kategorijas). Jaunākajās grupās startēs dalībnieki 12-13 gadu vecumā, bet vecākajās grupās 18 un vairāk.

Atkarībā no vecuma grupas cīņas ritēs trīs raundus no vienas līdz trīs minūtēm. Sacensību galvenais organizētājs ir Latvijas Muay-Thai federācijas prezidents Vasīlijs Fleišers.

Dalībnieki uz Daugavpili ieradīsies 29. maijā, bet pirmās cīņas notiks 30. maijā. 31. maijā un 1. jūnijā tiks aizvadītas izšķirošās cīņas. Šajās dienās cīņu sākums plkst. 11:00, bet 30. maijā pirmās cīņas no plkst. 14:00.


Написать комментарий