Daugavpils novada teritorijas plānojuma un uzņēmējdarbības informācijas pārlūka atjaunošana Daugavpils novada domei izmaksās vairāk nekā 11 tūkst. eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils novada dome izsludināja konkursu uz Daugavpils novada teritorijas plānojuma un uzņēmējdarbības informācijas pārlūka atjaunošanu.

1.jūlijā kļuva zināms, ka par konkursa uzvarētāju atzina firmu „Envirotech”, kuras piedāvātā līgumcena ir 11 685 eiro (bez PVN).

Jāatzīmē, ka konkursā piedalījās divi uzņēmumi, tomēr tieši firma no Rīgas piedāvāja zemāko līgumcenu.

Atgādināsim, ka iepirkuma mērķis ir izstrādāt Daugavpils novada teritorijas plānojuma pārlūku, kurā tiktu atspoguļota informācija par spēkā esošo Daugavpils novada teritorijas plānojumu un apgrūtinājumiem, kā arī Uzņēmējdarbības informācijas pārlūku, kurā tiktu apkopota informācija par Daugavpils novada esošajiem uzņēmējiem, nekustamajiem īpašumiem, kas tiek piedāvāti uzņēmējdarbības veikšanai.

Pasūtītājs uz Daugavpils novada ģeogrāfiskās informācijas sistēmas bāzes vēlas izveidot Daugavpils novada teritorijas plānojuma pārlūku, kurā pašvaldības un valsts iestāžu darbinieki, Daugavpils novada iedzīvotāji un nekustamo īpašumu īpašnieki varētu iegūt aktuālu, viegli uztveramu un patiesu informāciju par Daugavpils novada teritorijas atļauto izmantošanu, kā arī Daugavpils novada teritorijas plānojumā atspoguļotajiem apgrūtinājumiem.

Jāpiebilst, ka saskaņā ar konkursa nolikumu paredzamais līguma izpildes laiks ir no līguma noslēgšanas dienas līdz 2014.gada 1.oktobrim.


Написать комментарий