Daugavpilī norisinājās pludmales volejbola meistarklases

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Pateicoties "Latvijas Mobilā Telefona" projektu konkursa "LMT Latvijai" piešķirtajam finansējumam, Daugavpilī atklāts pludmales volejbola laukums un trešdien, 2.jūlijā, jaunajā laukumā norisinājās pirmās meistarklases.

"Jau trešo gadu atbalstot noderīgu projektu realizāciju Latvijas pilsētās, izjūtam lepnumu par aktīviem un darboties gribošiem mūsu valsts iedzīvotājiem. Īpašu paldies vēlos pateikt šī projekta idejas autorēm, kuras noticēja savai idejai, aktīvi līdzdarbojās un cīnījās par to, lai gūtu atbalstu un realizētu savu ideju - attīstītu mūsu pilsētu un Latviju kopā. Paldies par aktivitāti un aizrautību," norādīja LMT biznesa klientu centra "Daugavpils" vadītāja Edīte Faibuševiča.

Pateicoties LMT piešķirtajam finansējumam, Daugavpilī tika organizētas pludmales volejbola meistarklases ar labāko Latvijas sportistu piedalīšanos un iegādāts šim sporta veidam nepieciešamais aprīkojums - tīkli un bumbas.

Ikviens interesants varēja izmēģināt savas spējas pludmales volejbola spēlēšanā. Savu meistarību demonstrēja vadošie Latvijas sportisti Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, Rihards Finsters un Edgars Točs, Haralds Regža un Armands Āboliņš.

"Daugavpilī ir liels pludmales volejbola entuziastu skaits, kuriem līdz šim nebija īpašas iespējas labiekārtotos laukumos nodarboties ar šo sporta veidu. Bērni un jaunieši ir vairākkārtīgi izteikuši vēlmi spēlēt pludmales volejbolu, bet vecāki nespēj „visu iznest uz saviem pleciem". Tādēļ esam īpaši pateicīgi LMT, ka pateicoties piešķirtajam finansējumam, ir radītas iespējas kvalitatīvi nodarboties ar šo sporta veidu," sacīja pludmales volejbola trenere Žanna Zaņegina.

Pludmales volejbola meistarklases ir viens no četriem "LMT Latvijai" 2013.gada uzvarējušajiem projektiem, kas šogad tiks realizēti Daugavpilī.  Ar LMT finansiālu atbalstu Daugavpilī izveidots šaha un dambretes muzejs, ierīkots jauns pludmales volejbola laukums un uzstādītas velonovietnes. Kopumā LMT projektu realizācijai Daugavpilī piešķīra vairāk nekā 14 000 eiro lielu finansējumu.


Написать комментарий