Dziedātājs Vitass gatavojas kļūt par tēti

foto: onlynew.info
foto: onlynew.info

33 gadus vecais dziedātājs Vitass, kura vārds diezgan bieži parādās skandalozās hronikās, pārsteidza savus fanus ar negaidītu atzīšanos. Pēc viņa vārdiem viņa sieva atkal ir stāvoklī, un viņi ar nepacietību gaida ģimenes pieaugumu.

Vitass pastāstīja par „interesanto sievas stāvokli” vizītes uz Vitebsku laikā. Dziedātājs labprāt pieņēma ielūgumu uz festivālu „Slāvu tirgus” un sniedza izsmeļošu interviju, kurā pastāstīja par ģimenes dzīvi. Pēc dziedātāja vārdiem viņš jau 16 gadus dzīvo kopā ar sievu. Pāris audzina 5 gadus veco meitu, kurai patīk gan mūzika, gan sports. Meita no agrīna vecuma apmeklē peldbaseinu un jau bez grūtībām pārvar 25 m distanci. Ar meitiņas audzināšanu galvenokārt nodarbojas sieva, bet arī Vitass cenšas viņai veltīt savu brīvo laiku, – vēsta onlynew.info.
Uz jautājumu par otro bērnu dziedātājs negaidīti atzinās, ka pēc 4 mēnešiem viņu ģimenē piedzims dēls. Viņš jau mazulim ir izvēlējies vārdu, bet nesteidzas dalīties ar visiem noslēpumiem ar publiku. „Vārds sāksies ar M birtu”, – šis atbildēja mākslinieks.


 


Написать комментарий