Mazda sākusi jaunā mazās klases automobiļa Mazda 2 ražošanu

foto: recombu.com
foto: recombu.com

Japānā uzsākta uz SKYACTIV tehnoloģiju balstītā mazās klases automobiļa ražošana.

Plānots, ka nākamās paaudzes Mazda modeļa tirdzniecība Japānā tiks sākta rudenī.

Mazda atklāja jauno Mazda2 17. jūlijā, kad autoražotājs savā Hofu rūpnīcā Hirosimas dienvidaustrumos uzsāka jaunās paaudzes mazās klases modeļa ražošanu. Mazda jaunās paaudzes modeļu klāsta ceturtais pārstāvis ir aprīkots ar visām efektīvajām SKYACTIV tehnoloģijām un veidots aizraujošajā KODO – Kustības dvēsele - dizaina valodā, kura kūsā no enerģijas pārpilnības.

Nepārspējamā veiktspējas, degvielas ekonomijas, drošības un braukšanas prieka kombinācija piešķir jaunajai Mazda2 potenciālu atkārtot tās radniecīgo modeļu — Mazda CX-5, Mazda6 un Mazda3 — panākumus, kad rudenī Japānā tiks uzsākta automobiļa tirdzniecība. Jaunajā Mazda modelī pilnveidotā un uzlabotā tehnoloģija un ergonomika noteikti pacels B klases automobiļu standarta latiņu, kas aizņem lielāko tirgus daļu Eiropā.

Eiropā jaunā Mazda2 debitēs ar pilnīgi jaunu dīzeļdzinēju — SKYACTIV-D 1.5 — un benzīna dzinēju SKYACTIV-G 1.5 ar dažādām jaudas versijām. Papildus SKYACTIV virsbūvei, šasijai un manuālajai un automātiskajai transmisijai automobilis tiks aprīkots arī ar savienojamības sistēmu MZD Connect, klasē daudzpusīgākajām i-ACTIVSENSE aktīvās drošības sistēmām, kā arī tam būs plašs un elegants salons.

Mazda ne reizi vien ir apliecinājusi savu izcilo vērtību un uzticamību, un kopš Mazda2 tirdzniecības uzsākšanas 1996. gadā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 2,4 miljoni tā vienību (tirgots arī kā Mazda Demio). Līdz ar jaunu paaudzi autovadītājiem visā pasaulē būs iespēja baudīt jaunu mazās klases automobiļa versiju.


Написать комментарий