Virslīgas rezultatīvākais futbolists Saito atstās 'Gulbenes' komandu

foto dzirkstele.lv
foto dzirkstele.lv

Latvijas virslīgas futbola čempionāta komandu "Gulbene" pametīs turnīra rezultatīvākais spēlētājs Josuke Saito, intervijā portālam "dzirkstele.lv" sacīja vienības direktors Romāns Lajuks.

"Diemžēl tuvojas vasaras pāreju periods un mūsu komandu pamazām atstās vairāki spēlētāji. Gulbenes kreklā vairs neredzēsim Josuki Saito, kurš šonedēļ devās uz pārbaudi uz kādu Azerbaidžānas klubu, kurš jaunajai sezonai gatavojas Austrijā. Azerbaidžānā sezona sākas jūlija vidū," stāstīja Lajuks. "Šim japāņu puisim jāpateicas un jānovēl tikt pie viņa meistarībai atbilstoša līguma. Saito, nesaņemot pie mums atalgojumu, īsā laikā kļuva par vienu no labākajiem futbolistiem Latvijas virslīgā, bija atzīts par labāko aprīļa spēlētāju un pagaidām vēl ir rezultatīvākais virslīgā"

Saito aizvadītajās 12 virslīgas spēlēs guvis deviņus vārtus, rezultatīvākā spēlētāja godu dalot ar Mamuku Gongadzi no Daugavpils "Daugava" komandas.

"Gulbenes" komanda virslīgas kopvērtējumā ar 15 punktiem ir sestajā pozīcijā, līdervienībai Daugavpils "Daugava" zaudējot desmit punktus.


Написать комментарий