'MINI' parāda sērijveida trīsdurvju apvidnieku 'Paceman'

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "MINI" publicējusi pirmos oficiālos attēlus ar "Paceman" sērijveida modeli, kā izskats pagaidām ir daļēji maskēts. Šī trīsdurvju modifikācija uz "Countryman" modeļa bāzes tiks prezentēta rudenī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"MINI Paceman" būs par 40 milimetriem zemāks nekā "Countryman", tāpat jumta slīpuma dēļ aizmugurējiem pasažieriem būs par 10 mm mazāk vietas galvām. Par 10 mm zemāks būs arī trīsdurvju modifikācijas klīrenss. Turklāt "Paceman" būs par 20 kg vieglāks nekā analoģiskas komplektācijas "Countryman".

Pēc provizoriskas informācijas, "MINI Paceman" iegūs 1,6-litru četrcilindru dzinēju, kas atmosfēriskajā versijā attīsta 122 zirgspēku jaudu, bet turbopūtes modifikācijā atkarībā no modeļa versijas – 184 vai 218 ZS. Vēl būs pieejams 110 un 141 ZS jaudīgs dīzeļdzinējs. Motori būs sajūdzami vai nu ar sešpakāpju mehānisko, vai automātisko pārnesumkārbu.

Gaidāms, ka "Paceman" tirdzniecībā nonāks nākamā gada pavasarī un maksās par pusotru tūkstoti eiro dārgāk nekā "Countryman".

Atgādinām, ka "MINI Paceman" koncepts tik prezentēts pērnā gada sākumā Detroitas autoizstādē.


Написать комментарий